Over ons

Graag stellen wij ons aan u voor

Wij zijn Willem en Willemien Hofman, de 3e generatie in ons familiebedrijf. Dit familiebedrijf is ongeveer 75 jaar geleden begonnen. In het pand waar wij nu gevestigd zitten, heeft vroeger een melkfabriek gezeten, Ab Rouwenhorst heeft in deze melkfabriek gewerkt. Hij heeft de kans gekregen om samen met zijn vrouw Hermien een eigen zaak te beginnen. Zij zijn begonnen met het uitventen van losse melk uit melkbussen met een “lopende hond” in Beekbergen. Daarnaast had Hermien een kleine buurtwinkel met zuivel.

Later zijn Wim en Willy Hofman (Willy, de dochter van Ab en Hermien Rouwenhorst) verder gegaan met het familiebedrijf en is de “lopende hond” vervangen door een SRV-wagen. Het winkeltje is gestart met levensmiddelen te verkopen.

Vanaf 1990 is Willemien Hofman gaan werken in het familiebedrijf en is zij begonnen met het bezorgen van boodschappen bij bedrijven. Toen er een mogelijkheid kwam om een wijk in Klarenbeek over te nemen is er een 2e SRV-wagen gekocht en is Wim Hofman in Klarenbeek gaan venten en Willemien in Beekbergen en Lieren gaan venten.

Vanaf 1996 is Willem Hofman (zoon van Wim en Willy) in het familiebedrijf gekomen en heeft de wijk in Beekbergen en Lieren op zich genomen. Willy heeft samen met Willemien de winkel en de bezorging van boodschappen op zich genomen
In 2007 zijn Wim en Willy met pensioen gegaan en hebben Willem en Willemien de zaak van hun overgenomen. De wijken Klarenbeek, Beekbergen en Lieren zijn samengevoegt om alle klanten 2x per week te kunnen bedienen. Om aan de wensen van de klanten te voldoen hebben wij het assortiment verder uitgebreid.

Wat u verwacht wordt door ons gebracht!

Kwaliteit, vers, overzichtelijk en uitnodigend zijn de kenmerken van Zuivelservice W. Hofman. Ons aanbod bestaat uit een compleet assortiment uitgebreid met seizoen producten, wekelijkse aanbiedingen en regelmatig leuke acties.

Even voorstellen

Onze voordelen

  • Gemakkelijk boodschappen doen
    In onze buurtwinkel kunt U op Uw gemak boodschappen doen, met persoonlijke service. naast de winkel is een ruime parkeerplaats waar U de…
  • Onze SRV-wagen
    De SRV-wagen kunt u op onderstaande tijden en plaatsen vinden: Maandag en donderdag vanaf 10:30 tot 12:30 te vinden bij Mandala in Apeldoorn…
  • Bezorg service
    Wij hebben een eigen bezorgservice Naast ons werk in de winkel en SRV-wagen bieden wij ook grootverbruik service aan voor het MKB. Of…

Waarom zou u voor ons kiezen

Uw echte buurtwinkel waar de klant centraal staat.

Hieronder slechts een kleine greep uit de redenen waarom u juist voor ons zou kiezen om uw dagelijke boodschappen te doen: